Kundespesifikke løsninger

Vi tilpasser spesifikke løsninger for kundene våre, som går utover våre standardiserte løsninger.

Vi leverer i dag ulike standardiserte uttrekk basert på historiske data. Enten for å oppdatere datagrunnlaget i eksterne system eller for bruk i analyse igjennom vår BI-plattform, webbasert eller gjennom Excel fra PC.

Vi kan også tilpasse spesifikke løsninger for kundene våre, i tillegg til våre standardiserte løsninger. Når «en-størrelse-passer-alle» ikke fungerer for deg, kan det være lurt å se etter analyser og verktøy som er bygget spesielt for forretningsbehovene dine. La dine dataløsninger være designet for å passe til individuelle behov i spesifikke arbeidsroller, forretningsenheter eller for å matche bestemte selskapskrav.

Uansett hva dine krav er, kan du stole på at vi, med vår kompetanse og erfaring, vil hjelpe deg å skreddersy en riktig løsning for deg.

Dagens datagrunnlag for analyse er basert på en multidimensjonell-datamodell som er gjennomprøvd og støtter alle krav for dagens analyseverktøy.

I tillegg er vi i ferd med å utvide våre BI-løsninger med en Tabulær-datamodell i Azure.  Ved siden av at den er direkte knyttet opp mot vår Power BI-løsning, med dashboard på tvers av alle plattformer, vil det også muliggjør å løse mer avanserte problemer. Fortell oss om dine behov, så finner vi løsningene sammen!

Real World Evidence

Vi ønsker å finne gode løsninger som skaper verdi for deg innen helse-Norge og til syvende og sist til pasienten. Våre spesialister skreddersyr analyser og oppdrag, spesielt for din virksomhet og dine behov. Les mer her.

Targeting

Det er essensielt å vite om man treffer de rette kundene, rett antall ganger, med riktig budskap. Basert på vår innsikt og våre data om markedet, kan vi hjelpe deg med å kartlegge nettopp dette, enten basert på data alene, eller basert på data og innsikt fra de som jobber i felt. Les mer her.